Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Ministrul Muncii: La unele case de pensii, personalul este plictisit, nu mai are răbdare să lucreze. Mi s-a vorbit cu dispreț

Publicat

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune că este pregătită să facă schimbări la nivelul personalului de la casele de pensii. A dezvăluit că a făcut experimente și a sunat pe fix la aceste instituții și că în unele cazuri i s-a vorbit cu dispreț și lipsă de profesionalism.

”Oriunde găsesc probleme la nivelul caselor de pensii voi schimba. Nu voi tolera nicio neregulă. Eu nu mi-am luat niciun angajament că voi fi un ministru simpatic, ci că voi fi un ministru eficient.

Am făcut multe verificări la nivelul caselor de pensii din țară și am constatat că personalul este plictisit, lipsit de empatie și amabilitate, funcționarii, nu toți, dar o bună parte, nu mai au răbdare să lucreze cu personalul, să le explice lucruri importante pentru acești oameni în vârstă.

Am făcut chiar experimente și am sunat pe numerele de contact pentru public al caselor de pensii din diferite județe și mi s-a vorbit cu dispreț și fără niciun pic de profesionalism.

Un asemenea comportament nu poate fi tolerat. Se simte faptul că unii funcționari nu-și fac treaba cu plăcere, iar acesta nu este un job la care să vii doar așa ca să ai unde te duce. Aici trebuie implicare, interes și profesionalism. Așa că nu am să am nicio reținere să elimin acei funcționari care nu se încadrează cerințelor postului”, a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, la România TV, potrivit stiripesurse.ro.

sursă: stiripesurse.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Responsabilii

    duminică, 08.11.2020 at 13:06

    Toti au fost numiti acolo politic ! Da-i afara, daca esti in stare !

  2. Dany

    duminică, 08.11.2020 at 13:51

    PNL schimbă PSD-isti ce credeti ca o sa se schimbe

  3. Elena

    duminică, 08.11.2020 at 17:32

    Asa este dna ministru peste tot nu numai la casele de pensii. Merg la servici numai sa treaca ziua si sa-si ia salarul si indemnizatia de risc. Altii stau acasa nu fac nici online , fac meditatii de ex., iau salar si sporul ala de risc.
    Programari se fac numai vinerea intre anumite ore pentru saptamana ce urmeaza in loc sa se faca in fiecare zi. Eu am incercat sa sun la nr. unde se fac programari dupa 1/2 de ora si nu mai raspundea nimeni, chiar trebuie sa merg in audienta cu o problema.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax