Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaș Cadariu, şi-a dat demisia după scandalul dezinfectanţilor din spitale. Premierul va face propunere pentru funcţie

Publicat

patriciu achimas cadariu Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș Cadariu, și-a dat demisia în urma numeroaselor scandaluri care au zguduit sănătatea. Premierul Dacial Cioloş a acceptat decizia şi va face o propunere pentru funcţie.

Potrivit surselor citate de Realitatea TV, motivul pentru care Patriciu Achimaș Cadariu a demisionat este faptul că nu a fost de acord cu gestionarea situației privind dezinfectanții diluați din spitale.

Premierul Dacian Cioloș a declarat vineri că nu exclude nicio măsură în cazul ministrului Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, dar este de părere că schimbarea oamenilor nu rezolvă problemele unui sistem.

„Nu exclud nicio măsură, dar în momentul de față nu cred că schimbări de oameni pot să rezolve problemele sistemice. Dacă va fi cazul și când va fi cazul, așa cum am demonstrat și până acum, voi lua orice măsură, dar acum mă interesează să găsim soluții la problemele care sunt acolo și să putem scoate la lumină alte probleme care eventual se pot isca. Pentru că, vă dați seama, cum poți să schimbi, să faci o reformă într-un sistem când la fiecare lună, aproape la fiecare lună, mai apare câte o criză, mai apare câte un scandal?”, a afirmat Cioloș, întrebat dacă ia în calcul demiterea ministrului Sănătății în contextul crizei dezinfectanților din spitale.

„Am acceptat astăzi demisia domnului Patriciu Achimaș-Cadariu din funcția de ministru al Sănătății. În perioada următoare, voi înainta domnului președinte al României, Klaus Iohannis, propunerea pentru un nou ministru al Sănătății”, precizează premierul, într-un comunicat.

sursă: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax