Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ministrul Sănătății: Toate spitalele din România trebuie să aloce locuri pentru pacienții cu COVID-19

Publicat

Toate spitalele din România trebuie să se pregătească să primească pacienți cu COVID-19, a declarat joi ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. El a spus că toate unitățile medicale trebuie să aloce 10% din paturile de terapie intensivă și 15% din celelalte locuri pentru bolnavii infectați cu coronavirus.

„10% din paturile de terapie intensivă și 15% dintre celelalte locuri vor fi alocate pentru bolnavii cu COVID-19”, a afirmat Nelu Tătaru.

El a spus că va fi făcută o evaluare în fiecare spital.

Alte 4.013 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România, bilanțul COVID-19 ajungând la 168.490, potrivit datelor publicate joi de Grupul de Comunicare Strategică. Este pentru a doua zi la rând când România înregistrează peste 4.000 de îmbolnăviri pe zi, cu o zi în urmă fiind raportate 4.016 cazuri noi.

Joi au fost atinse noi recorduri: cele mai multe decese – 73 și cei mai mulți pacienți internați la terapie intensivă – 721.

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax