Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ministrul Transporturilor: La sfârşitul lunii iulie, de la Sebeș până la Nădlac se va circula în regim de autostradă

Publicat

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a dat asigurări luni, într-o emisiune TV, că la sfârșitul lunii iulie, dacă vremea va permite, se vor deschide tronsoanele 3 și 4 pe segmentul Lugoj – Deva. 

„Dacă ne ajută și vremea, vom deschide tronsoanele 3 și 4 Lugoj-Deva. Deci, de la Sibiu până la Nădlac se va circula în regim de autostradă”, a spus Răzvan Cuc, luni, într-o emisiune la Antena 3.

Citește și Circulația pe Autostrada Lugoj – Deva se deschide la sfârșitul lunii iulie. Precizări făcute de ministrul Transporturilor

Răzvan Cuc a explicat recent că șoferii vor putea rula pe autostradă de la Nădlac la Sibiu, cu excepţia zonei de ecoducte, în lungime de 8,75 km.

Potrivit directorului general adjunct al Direcţiei Generale de Dezvoltare a Infrastructurii Rutiere din cadrul CNAIR, Sorin Scarlat, proiectul prevede construcţia a două tuneluri paralele în lungime de 1,7 km, fiecare. Practic, traseul autostrăzii va intra în pământ, pe aceste tunele şi va ieşi undeva în zona Holdea.

„Problema este la secţiunea E. Acei 8,75 km unde trebuie să construim acele viaducte pentru mamifere mari, viaducte care vor costa statul român în jur de 180 de milioane de euro, dar aşa ni s-a impus şi trebuie să ţinem cont de rigorile pe mediu”, a explicat ministrul Cuc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax