Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Transporturilor, marjă enormă privind numărul de kilometri de autostradă realizați în 2020: între 40 și 100

Publicat

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, spune că în acest an Ministerul va da în folosinţă cel puţin 40 de kilometri de autostradă şi maximum 100 de kilometri. Marja pe care o anunță Bode este enormă pentru o autoritate publică și arată că autoritățile nu sunt capabile nici măcar să evalueze situația concretă din teren. 

Acesta susţine că autorităţile române nu au datorii către antreprenorii care au contracte pentru proiectele de infrastructură, însă lucrările se blochează din cauză că aceştia nu plătesc subcontractorii. 

  • ”Noi ne-am asumat prin programul de guvernare câteva proiecte strategice pentru că dezvoltăm infrastructura dezvoltăm economia şi bunăstarea românilor. Cel mai apropiat de sufletul meu proiect ar trebui să fie Autostrada Transilvania. Eu refuz să dau vina pe greaua moştenire, această placă nu cred că mai interesează pe nimeni. (…) Din această etapă români aşteaptă de la noi soluţii şi să livrăm lucruri concrete. Avem 857 km de autostradă, avem 134 km în lucru şi sperăm în acest an, dacă antreprenorii se ţin de termenele asumate, putem discuta de minim 40 de km de autostradă până în maxim 100 km de autostradă sigur că putem să depăşim, dar eu nu o să promit” a declarat Lucian Bode.

Anul acesta ar urma să fie terminate lucrările la Autostrada Sebeș-Turda, loturile 1 și 2, cel puțin așa arată datele ”pe hârtie” de la CNAIR.

Mai exact, potrivit celei mai recente situații privind stadiul proiectelor în derulare publicate de Compania de Autostrăzi, termenele estimate pentru finalizare sunt luna mai 2020 pentru lotul 1 Sebeș – Alba Iulia și iulie 2020 pentru lotul 2 Alba Iulia – Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax