Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minivacanţa de Ziua Îndrăgostiţilor. Cât plătesc cuplurile pentru un sejur romantic. Destinaţiile preferate

Publicat

Cei care doresc să petreacă un mini-sejul de Valentine`s Day peste hotare aleg, în principal, city break-uri în capitalele sau marile oraşe europene. Bugetul mediu rezervat pentru o asemenea ocazie este de 300 de euro de persoană, potrivit Paravion.

Citeşte şi Valentine`s Day, ZIUA IUBIRII: De la credinţe străvechi, la cadouri dulci, declaraţii arzătoare şi cereri în căsătorie

Destinaţiile preferate de îndrăgostiţi sunt Paris, Roma, Praga, Barcelona, Veneţia şi Londra. Cele mai vândute sejururi sunt  la Paris şi Roma. Dacă anul trecut Istanbul şi Amsterdam se regăseau în preferinţele românilor, anul acesta le iau locul în top Praga, Barcelona, Veneţia şi Londra.

VEZI:  MESAJE de Ziua Îndrăgostiţilor. Sentimente și declaraţii de iubire în câteva cuvinte, de Valentine`s Day

Bugetul mediu alocat de turiştii români anul acesta pentru un sejur romantic de Valentine’s Day se ridică la aproximativ 300 de euro de persoană, sumă care acoperă biletele de avion tur-retur şi trei nopţi de cazare la un hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus.

Majoritatea mini-vacanţelor au fost achiziţionate de tinerii cu vârste cuprinse între 27 şi 35 de ani.

De asemenea, un procent de aproximativ 65% din cei care solicita acest tip de city break este reprezentat de barbati, potrivit Paravion.

Aproximativ 80% din totalul celor care aleg să calatorească de Valentine’s Day vor zbura din Bucureşti, iar din Timişoara – circa 7%, Cluj-Napoca – aproximativ 7% şi Iasi – aprox 4%. Aceştia şi-au rezervat vacanţele de Valentine’s Day cu aproximativ o lună înainte.

Vezi: Iubește românește de Dragobete 2021. MESAJE pentru persoana iubită de Ziua Îndrăgostiților la români

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax