Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor din Bazna, prins la Crăciunelu de Sus în timp ce conducea fără permis. Polițiștii îl cercetează și pe proprietarul maşinii

Publicat

Un minor din comuna Bazna, județul Sibiu este cercetat de polițiștii din Alba după ce a fost prins în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Crăciunelu de Sus.

Potrivit IPJ Alba, la data de 24 ianuarie 2020, în jurul orei 11,20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un tânăr de 17 ani, din comuna Bazna, județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Crăciunelu de Sus, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul îi fusese încredințat minorului, de către un tânăr de 29 de ani, din aceeași localitate, pentru a fi condus pe drumurile publice, cu toate că știa că minorul nu posedă permis de conducere.

Față de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, iar față de tânărul care i-a încredințat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu deține permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax