Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Minori din Sălciua, cercetaţi pentru furt dintr-o locuinţă. Au intrat folosind chei potrivite şi au cheltuit banii sustraşi, pe jocuri mecanice

Publicat

Doi minori, în vârstă de 17 ani, respectiv de 13 ani, ambii din comuna Sălciua, sunt cercetaţi pentru comiterea mai multor furturi din locuinţa unui localnic de 79 de ani, de unde ar fi sustras bunuri în valoare totală de 2.400 lei.

Aceştia ar fi pătruns în repetate rânduri în locuinţa păgubitului, folosind chei potrivite, de unde ar fi furat suma de 2.000 lei şi un lănţişor din aur, în valoare de 400 de lei. Ulterior, au cheltuit o parte din „pradă” la un local de jocuri mecanice.

Faţă de aceştia au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activităţi infracţionale precum şi în vederea recuperării prejudiciului.

Foto: arhivă

Andra TOTH

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax