Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mircea Diaconu și-a depus oficial candidatura la Președinția României. Mesaj de campanie: lupta împotriva statului paralel

Publicat

Mircea Diaconu și-a depus, sâmbătă, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru Cotroceni. Prezidențiabilul ALDE-PRO România a strâns peste 400 de mii de semnături. El a afirmat că i se pare ridicol să depui două milioane de semnături, fără să te gândești la oamenii care muncesc să le verifice.

Mircea Diaconu, candidatul ALDE și PRO România invocă lupta cu statul paralel – ca mesaj de campanie electorală, scrie digi24.ro.

Vezi și LISTA celor 25 de candidați înscriși la ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Cine sunt cei au depus listele cu semnături la BEC

”Am tot vorbit despre acest stat subteran, ocult, acest stat există și în ziua de azi și funcționează perfect cu protocoalele, cu abuzurile incredibile funcționează. Cine să se opună acestui stat paralel ocult?” a declarat acesta.

Acesta spune despre Traian Băsescu și Klaus Iohannis că au avut interesul să mențină această stare de fapt și se declară omul care poate face schimbarea.

Anterior lui Mircea Diaconu, la sediul BEC a ajuns și Kelemen Hunor, prezidențiabilul UDMR, care a depus aproape 270.000 de semnături. El a venit cu o trotinetă electrică pentru a încuraja cetățenii să nu mai folosească mașinile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax