Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mircea Hava, după protestele de săptămâna trecută: Oamenii nu au strigat împotriva medicilor. Și-au strigat supărarea

Publicat

Europarlamentarul PNL Mircea Hava a declarat, duminică seară că protestatarii care au manifestat în ultima săptămână împotriva restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19 ”nu au strigat împotriva medicilor”, ci ”și-au strigat durerea”.

Declarațiile lui Mircea Hava au fost făcute într-o emisiune a Digi24.

Hava a mai spus că jandarmii au intervenit corespunzător pentru că nu se impunea o intervenție în forță și că nu i se pare corect ca anumiți politicieni să se folosescă de ”durerea oamenilor” care protestează.

Potrivit fostului primar din Alba Iulia, în România nu există mulți antivacciniști, ci ”prea puțină explicație”.

Citește și: LIVE VIDEO: Ziua a treia de PROTESTE la Alba Iulia împotriva restricțiilor impuse de Guvern. ”Ne-am săturat de NETFLIX!”

”Nu se impunea o intervenție în forță. Au intervenit bine (…) Nu au strigat împotriva medicilor. Oamenii și-au strigat supărarea.

Și de multe ori există bariere în comunicare (…) Nu există mulți antivacciniști în România, ci prea puțină explicație”, a transmis Hava, duminică seară, la Digi24.

În urmă cu o săptămână mai multe proteste au izbucnit în toată țara împotriva restricțiilor impuse de autorități pentru a preveni răspândirea COVID-19.

Aceștia au strigat împotriva medicilor, pe care i-au numit criminali și asasini și a ”dictaturii militare”. Spre exemplu, protestatarii au intrat în curtea spitalului  Sf. Maria” din Bacău unde i-au numit pe medici „asasini” și „hoți”.

„Intri pe picioare și pleci în scriu”, striga un bărbat.  Cineva poate fi auzit mai târziu spunând în batjocură, la auzul unei sirene: „Dați-vă, că vine Covidu’”.

La spitalul Sf. Maria sunt internați, la ATI, pacienți cu Covid în stare gravă.

Foto: Mircea Hava Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Unul

    luni, 05.04.2021 at 10:32

    Tare supărați tre’ să fi fost ăia din gloata de turbați care urlau că doctorii sunt asasini. Dacă asta se vede de la Bruxeles merită să te duci și să încălzești scaunele pe acolo. Se vede treaba că distanța dă amețeli la unii care se închipuie veșnici și dăstepți tare.

  2. Altul

    luni, 05.04.2021 at 11:13

    Bruxeles nu se scrie așa. Se scrie Bruxelles.

  3. pilu

    luni, 05.04.2021 at 14:28

    Vai ce dor le-au fost albaiulienilor de asa ganditor ! Bine ca nu te mai vedem si auzim prin preajma, ca in afara de laude si gulgute n-ai facut nimic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax