Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mircea Hava îl cheamă pe Clement Negruţ înapoi în partid: „Ştiu că şi el vrea asta”

Publicat

Primarul Mircea Hava a profitat de prezenţa sa în conferinţa de presă a PDL Alba, pentru a-i lansa o invitaţie de întoarceare în partid, deputatului Clement Negruţ. Acesta a ţinut să facă public faptul că între el şi fostul prim-vicepreşedinte PDL Alba nu există nici un fel de probleme, ci, din contră, vorbesc la telefon de câteva ori pe zi.

„Avem o relaţie bună şi cu toţii îl aşteptăm alături de noi în partid. Îl aştept să facă ceea ce deja am discutat, pentru că ştiu că şi Clement Negruţ vrea să revină. Puteţi considera declaraţia mea ca un mesaj public, iar domnul deputat este aşteptat să facă acest gest, să se întoarcă în partid”, a transmis Mircea Hava.

Primarul a subliniat faptul că nu a primit şi nu a impus nicio condiţie în ceea ce priveşte revenirea lui Clement Negruţ în PDL, iar că deputatul se va întoarce pe funcţia de prim-vicepreşedinte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. HOREA

    duminică, 03.04.2011 at 21:05

    CA SI CAND NEGRUT AR FI PLECAT UNDEVA !? Ca si cand acesti tovarasi ar avea onoare !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax