Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Miriam Bulgaru a ajuns în calificările de la Roland Garros. Performanță extraordinară pentru sportiva din Alba Iulia

Publicat

Sportiva din Alba Iulia, Miriam Bulgaru, joacă luni la Roland Garros, în calificări,  împotriva rusoaicei Ekaterinei Makarova (27 de ani, locul 197 mondial).  

Miriam (24 de ani) ocupă locul 230 la nivel mondial. Ea va juca luni, 22 mai (court 10), iar meciul va fi transmis pe Eurosport, potrivit informațiilor oficiale ale competiției.

Sportiva a crescut pe terenurile din Alba Iulia. A început de mică să țină racheta în mână și asta pentru că avea foarte multă energie și tatăl ei a îndemnat-o spre tenis.

După ce a pășit pe teren, și-a dat seama că asta vrea să facă pe viitor.

VIDEO INTERVIU cu jucătoarea de tenis Miriam Bulgaru. De pe zgura din Alba Iulia, la turnee internaționale și spre Roland Garros

”Eu, o fată din Alba Iulia, micuță, am ajuns să joc în multe locuri din țară și o să joc în cele mai bune turnee, oricine poate dacă are încredere”, este fraza care o caracterizează cel mai bine pe Miriam și care poate rezuma un interviu acordat Alba24, de jucătoarea de tenis din Alba Iulia.

FOTO: Miriam Bulgaru Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax