Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Miriam Bulgaru s-a calificat în optimile de finală ale turneului Ţiriac Trophy. Meci fără emoții pentru sportiva din Alba Iulia

Publicat

Jucătoarea de tenis Miriam Bulgaru, originară din Alba Iulia, s-a calificat marți fără emoţii în optimile de finală ale turneului Ţiriac Foundation Trophy (WTA 125), după ce a dispus de italianca Nicole Fossa Huergo cu 6-1, 6-3.

Turneul este dotat cu premii totale de 115.000 de dolari şi găzduit de Centrul Naţional de Tenis.

Miriam Bulgaru (25 ani, 202 WTA) a avut nevoie de o oră şi 11 minute pentru a trece de ”lucky loser”-ul italian (29 ani, 351 WTA), scrie Agerpress.

Iniţial, sportiva din Alba Iulia trebuia să joace în primul tur cu elveţianca Simona Waltert, dar forfait-ul favoritei numărul doi, germanca Tamara Korpatsch, a dus la modificări pe tablou.

Miriam Bulgaru şi-a asigurat un cec de 2.000 de dolari şi 15 puncte WTA, iar în turul secund o va înfrunta pe Dejana Radanovic (Serbia) sau pe Justina Mikulskyte (Lituania).

O surpriză a produs rusoaica Alina Cearaeva, venită din calificări, care a dispus de a opta favorită, poloneza Katarzyna Kawa, cu 6-0, 6-4, în alt meci din primul tur.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate