Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pescobar o va sponsoriza pe jucătoarea de tenis din Alba Iulia, Miriam Bulgaru, cu 30.000 de euro pe an

Publicat

Omul de afaceri Paul Nicolau, sau cum este cunoscut în mediul on-line, Pescobar, a anunțat că o va sponsoriza pe Miriam Bulgaru anual. 

Pescobar este patronul lanțurilor de restaurante ”Taverna Racilor”. Într-o postare pe Facebook, acesta a anunțat că o va sponsoriza anual pe jucătoarea de tenis din Alba Iulia cu 30.000 de euro. 

Într-un video postat pe Facebook, Pescobar a spus că o sponsorizează pe Miriam pentru a putea participa la mai multe competiții internaționale. În schimb Miriam va purta pe echipamentul de joc, sigla acestuia.

CITEȘTE ȘI: Tenismena din Alba Iulia, Miriam Bulgaru, a câștigat finala Țiriac Foundation Trophy. A învins-o pe Kathinka von Deichmann

Decizia luată de Pescobar a venit după ce Miriam a câștigat finala Țiriac Foundation Trophy, duminică 15 septembrie.

”30k euro pe an din partea mea! Miriam Bulgaru câștigătoarea Turneului WTA Țiriac Foundation Trophy de la București a urcat în clasament datorita reușitei până pe locul 175 !

La doar 25 de ani prin forțe proprii fără nici un sponsor privat! Eu ii voi oferi deoarece cred în ea, 30k euro pe an prin contract de sponsorizare și sunt 100% sigur ca în câteva luni va ajunge în primele 100 jucatoare de tenis din lume!” a scris Paul Nicolau pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate