Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Miss de Vară Alba Mall. Alexandra Şuteu a câştigat marele premiu

Publicat

Zece tinere frumoase şi talentate au urcat, sâmbătă seară, pe scena din incinta Alba Mall, pentru a participa la concursul „Miss de Vară Alba Mall”. Alexandra Şuteu a fost cea care a impresionat juriul şi a plecat acasă cu titulatura de  Miss de Vară. Aceasta a câştigat un contract cu agenţia Real Models, o şedinţă de shopping în magazinele din incinta centrului comercial şi a fost desemnată imaginea Clubului „Allegria”. Titlul de Miss Popularitate a revenit frumoasei Alexandra Marica.

Fetele care au participat la concurs au avut de trecut de cinci probe, în încercarea de a impresiona membrii juriului şi a câştiga marele premiu. Prima probă fost cea de prezentare, în care tinerele au demonstrat cât sunt de sociabile şi carismatice. Proba cu numărul doi le-a pus anumite probleme fetelor ,venite machiate şi aranjate. Câte două, au intrat în piscina din faţa scenei şi s-au udat cu pistoale cu apă. Câştigătoarea a fost cea care a ieşit din piscină cu tricoul cel mai uscat. Cea de-a treia probă – întrebări-capcană – a făcut deliciul publicului. Fetele au răspuns la întrebări precum: „De ce balerinele merg mereu pe vârfuri? Nu ar fi mai uşor dacă ar angaja balerine mai înalte?”, „De ce oile nu intră la apă când plouă şi lâna da?” sau „ De ce nu există mâncare de pisici cu gust de şoarece?”.

În penultima probă şi probabil cea mai dificilă, proba surpriză, domnişoarele au intrat pe rând într-un balon aflat în piscină, iar cea care a reuşit să-şi menţină echilibrul cel mai mult a obţinut punctaj maxim.

Ultima probă, cea a costumelor de baie şi cea mai aşteptată, a făcut diferenţa. Tinerele şi-au etalat formele bine conturate şi au defilat fără inhibiţii în faţa celor peste 100 de oameni prezenţi în centrul comercial.

Alexandra Şuteu a făcut faţă cu brio tuturor probelor şi a impresionat juriul, atât prin frumuseţe, cât şi prin personalitate.

La final, toate fetele au primit diplome de participare.

Cele zece fete care au participat la Miss de Vară Alba Mall  sunt: Georgeta Doroga, Diana Totoian, Ioana Scobodă, Bianca Arion, Alexandra Şuteu, Andreea Păpureanu, Sandra Fechete, Ionela Voinea, Alexandra Marica şi Elisabeta Râpaş.

Foto: Cosmin Nistor

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. dolfi

    duminică, 29.07.2012 at 12:52

    in afara de a-si arata cat mai multa piele, conutururile la buzele de jos si cate-o țâță ca să ajungă material de **** pentru tot felul de ciudați ce mai știu domnucile astea să facă? Bănuiesc că dintre toti fraierii pe care organizatorii i-au atras la cumpărături, 90% n-au cumpărat nimic ci doar s-au holbat salivând abundent la domnucile astea despuiate. Faina lume trăim, în goana după câștig expunem orice. Nu stiu parinții acestor copile ce zic, bănuiesc că-s mândrii că fetele au câștigat ceva doar pentru cum arată, trecând peste aspectul că ajung material de **** pentru orice impotent. E hilar cum se perpetuează asemenea activități de degradare a femeii în timp ce alte femei luptă să fie egale cu bărbații. Eu unul m-am săturat de atâta goliciune prezentată peste tot: La TV, în reviste, dar mai ales pe stradă! E grav! Ajungem să fim suprasaturați de goliciune existând pericolul ca bărbat să te scârbești de femei… ceea ce ar fi groaznic! Ii inteleg perfect pe bietii prieteni casatoriti ca nu-si doresc sa aiba copii fete!!!

  2. Cetateanul

    luni, 03.09.2012 at 18:23

    Ma tot uit dar nu vad cu ce anume putea sa impresioneze. Chiar nu vad nimic. Poate ma lamureste careva.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax