Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Moarte şocantă: O femeie de 81 de ani a murit înecată după ce a alunecat pe zăpadă şi a căzut în cap în propria fântână

Publicat

O femeie în vârstă de 81 de ani din localitatea Duduieni, comuna Poiana Vadului, a murit înecată în fântâna din curtea propriei case, după ce a alunecat pe zăpadă şi a căzut cu capul în jos, în fântână. Bătrâna a fost găsită de nepoata ei în vârstă de 12 ani. Pe corpul ei nu au fost observate urme de violenţă, iar, în urma necropsiei, medicul legist a stabilit cauza decesului ca fiind asfixierea prin înec.

Într-o fântână din curtea unei case din localitatea Duduieni, comuna Poiana Vadului, a fost găsită, vineri, 17 februarie 2012, o femeie înecată.  La faţa locului, echipajul de cercetare al poliţiei a identificat cadavrul femeii în vârstă de 81 de ani, J.S., din localitate.

Primele cercetări ale poliţiştilor au arătat că vineri, în jurul orelor 11,30, femeia s-a deplasat la fântâna din curtea propriei case, a alunecat pe zăpadă şi a căzut în fântână cu capul în jos. Aceasta a fost găsită de către nepoata sa, în vârstă de 12 ani.

În urma examinării externe a cadavrului, pe acesta nu au fost observate urme de violenţă, iar în urma efectuării necropsiei, a fost stabilită cauza decesului ca fiind asfixie mecanică prin înec.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax