Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Moarte suspectă la o stână din Galda de Jos: Familia unui cioban găsit mort suspectează o crimă. Ce au văzut pe corpul bărbatului

Publicat

Un bărbat a fost găsit decedat pe un câmp, la șapte kilometri de coliba sa de cioban din satul Oiejdea, din comuna Galda de Jos. Cadavrul a fost găsit 3 octombrie, în jurul orei 19.00, în zona Bărăbanț. 

Familia acestuia urma să descopere îngrozită a doua zi că trupul bărbatului era plin de vânătăi, că avea coaste rupte, spatele plin de lovituri și, mai mult de atât, ar fi avut și tăieturi de cuțit pe o laterală a piciorului. 

Bărbatul, Dumitru L. în vârstă de 55 de ani era cioban la o stână din zonă. Nepoata bărbatului decedat, alături de soțul ei au declarat pentru alba24.ro cum au descoperit rănile și ce cred ei că s-a întâmplat. 

Aceștia spun că suspectează că ar fi vorba despre o crimă și că bărbatul nu ar fi murit de moarte bună.

Faptele prezentate de familia bărbatului

Diana G., nepoata bărbatului, a fost sunată în 3 octombrie, în jurul orei 19.00, de către proprietarul stânei, care a anunțat-o că l-a găsit decedat pe bărbat. Apoi acesta ar fi apelat la 112 pentru a anunța descoperirea cadavrului.

A doua zi, nepoata, alături de soțul ei au venit din Sighișoara, la morga Spitalului din Alba Iulia, pentru a identifica cadavrul. La identificare a intrat nepotul bărbatului, soțul Dianei.

Corpul plin de vânătăi și o tăietură pe picior

Acesta l-a identificat, iar apoi cadavrul a fost trimis către o firmă de pompe funebre. Când cadavrul bărbatului se afla la firma de pompe funebre, familia acestuia a descoperit că pe trupul acestuia se aflau multiple vânătăi.

Rănile au fost văzute de sora, fratele și nepotul decedatului. Familia precizat, pentru alba24.ro, că avea răni la picioare, răni la mâini, urme de lovituri pe spate, urme de lovituri la cap și la ureche.

Mai mult de atât, nepoata bărbatului a prezentat reporterilor alba.24 o poză în care se putea observa cu ușurință o vânătaie foarte mare pe fruntea bărbatului și pe urechea acestuia la fel se puteau observa răni.

De asemenea, aceștia mai susțin că pe un picior al bărbatului se afla și o tăietură.

Cauza morții, neprecizată

Pe certificatul medical constatator al decesului, document primit de familie, este trecută ”cauza morții neprecizată”. De asemenea, familia bărbatului a precizat că mai așteaptă încă două rezultate: unul care privește alcoolemia bărbatului și un rezultat după autopsie la nivelul inimii.

Ce spun reprezentații IPJ Alba

Potrivit reprezentaților IPJ Alba, bărbatul a fost găsit în data de 3 octombrie, cazul fiind semnalat printr-un apel la 112. În cazul său a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar dosarul este în lucru.

De asemenea, reprezentații IPJ Alba au precizat că încă se așteaptă rezultatele de la autopsie.

CITEȘTE ȘI: Polițiștii au vrut să închidă de două ori dosarul unei morți suspecte la Galda de Jos. Au ignorat ordonanțele procurorului de caz

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au menționat pentru alba24.ro că momentan nu a fost înregistrat la Parchet un dosar penal care să privească faptele din data de 3 octombrie.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    luni, 10.10.2022 at 16:15

    Apucă-te fată dragă şi ia-o ca Victoria Lipan, că până îţi găsesc poliţiştii vinovatul, se ajunge la prescriere. Toate cazurile suspecte de crimă sunt încă pe stand-by.Nici o şansă.

  2. Ileana

    joi, 13.10.2022 at 18:04

    De ce nici o șansă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax