Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mobilitatea, în avantajul pariurilor online

Publicat

În ţara noastră, în trend cu ceea ce se întâmplă pe pieţele dezvoltate, se observă un mare interes pentru adoptarea tehnologiei de ultima generaţie în telecomunicaţii. Piaţa românească este recunoscută pentru vitezele extrem de ridicate ale conexiunilor de internet fix, iar mai nou se constată o tendinţă similară şi pe segmentul de internet mobil. Cu tot mai multe telefoane mobile 4G utilizate de clienţi, operatorii se pregătesc deja pentru impementarea 4,5G şi chiar 5G.

Tehnologia aduce mai multă mobilitate pentru utilizatori

Ce înseamnă acest context? Pe scurt, mai multă mobilitate pentru utilizatori. Aceştia pot astfel să comunice liber şi să realizeze tot mai multe activităţi în mediul online, în bune condiţii. Trebuie subliniat şi un alt mare avantaj: tarifele pentru traficul de internet mobil au ajuns să fie extrem de mici, cu câţiva euro pe lună poţi să ai parte inclusiv de divertisment online, până şi acces la conţinut video de dimensiuni mai mari.

Dacă în urmă cu câţiva ani a naviga pe internet de pe telefonul mobil însemna mai degrabă să verifici starea vremii, ultimele ştiri şi contul personal de email, astăzi există acolo o lume completă: reţele sociale, browsing nelimitat, websiteuri de video sharing, inclusiv seriale şi filme, diverse activităţi precum mobile banking, mobile trading, comerţ electronic şi jocuri online. Aşadar, atât activităţi de nevoie, cât şi activităţi de voie…

Joc plăcut şi foarte avantajos la pariuri sportive pe internet

Pe zona de divertisment, în ceea ce priveşte jocurile de noroc online, cele mai populare sunt pariurile sportive. Există în România suficient de multe platforme licenţiate, astfel încât jocul să fie plăcut şi avantajos (bonusuri de bun venit, concursuri, campanii de fidelizare). Pariuri online pot fi accesate atât de pe dispozitive fixe, cât şi de pe dispozitive mobile precum tabletă sau smartphone.

Agenţii de pariuri online, peste tot!

Mobilitatea este de fapt de mare ajutor pentru piaţa de pariuri online, căci utilizatorii ajung să parieze simplu şi plăcut, oricând doresc, de oriunde doresc. Se poate juca astfel la pariuri sportive pe internet chiar şi în timp ce utilizatorul este în mişcare, în autobuz, metrou sau tren. Se poate paria pe stradă, în parc, la mall, la restaurant, în cafenea, chiar în călătorii în ţară sau în străinătate (mai ales că acum şi internetul mobil în roaming a devenit foarte accesibil în ţările care fac parte din Uniunea Europeană). Practic, se poate considera că există agenţii de pariuri oriunde doreşte clientul!

Altfel spus, mobilitatea înseamnă că Champions League, Europa League, Liga I, Serie A, Premier League, Bundesliga, La Liga şi orice alte competiţii fotbalistice preferate sunt la dispoziţia pariorilor în orice moment.

Pariuri live, pentru şi mai multă adrenalină

O formă specială de divertisment facilitată în mod deosebit de mobilitatea IT&C este reprezentată de pariurile live, responsabile de cea mai consistentă doză de adrenalină. La pariuri live ai şi mai multe şanse de câştig, pentru că poţi juca în timp ce urmăreşti desfăşurarea meciului, la TV, pe smartphone sau poate chiar pe stadion! Operatorii de pariuri online investesc permanent în tehnologie, astfel încât clienţii lor să aibă parte de experienţe cât mai plăcute.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax