Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mobilizare extraordinară pentru Andrei. Familia polițistului din Alba Iulia a reușit să strângă banii necesari pentru tratament

Publicat

Familia polițistului Andrei, care are nevoie de o intervenție medicală în străinătate, a comunicat că a reușit să strângă banii necesari și transmite mulțumiri celor care i-au venit tânărului în ajutor.

Andrei (26 de ani) a fost diagnosticat cu anevrism disecant pe artera cerebrală medie dreaptă. Mama acestuia a transmis pe rețeaua de socializare că fiul ei are nevoie de ajutor pentru că este necesară o intervenție chirugicală ce nu se poate face în România.

Colegii și comunitatea s-au mobilizat și au organizat campanie de strângere de fonduri, iar luni seara mama tânărului a anunțat că ”Andrei urmează să fie supus intervenției chirurgicale la o clinică din Milano și în acest moment nu mai este nevoie de sprijin financiar”.

Aceasta le mulțumește celor care s-au implicat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax