Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Tricou cu semnături de la U Cluj, scos la licitație pentru Andrei, polițistul de la Alba Iulia care are nevoie de ajutor

Publicat

Cazul tânărului polițist de la Biroul Rutier Alba Iulia, Andrei Răbulea, care are nevoie de ajutor pentru tratament în străinătate, a intrat în atenția comunității.

Potrivit unei postări pe Facebook, tricoul oficial de joc sezonul 2022/2023 cu numărul 18 a lui Florin Ilie de la U Cluj, cu toate semnăturile coechipierilor, este scos la licitație. Banii adunați vor fi donați pentru cazul lui Andrei.


Andrei a fost diagnosticat cu anevrism disecant pe artera cerebrală medie dreaptă, iar intervenția chirurgicală nu se poate face în România.

Costurile acesteia se ridică la o sumă pe care familia nu și-o permite. Colegii acestuia din cadrul IPJ Alba strâng și ei bani pentru Andrei și transmit prin intermediul Alba24 că le mulțumesc tututor celor care doresc să doneze pentru tratament.

Tânărul polițist, în vârstă de doar 26 de ani, a ajuns la spital cu dureri mari de cap, iar diagnosticul a fost teribil pentru familie și colegi.

Mama acestuia, Rodi Răbulea, a făcut un apel public pe contul de Facebook, pentru fiul ei.

Vezi AICI detalii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Florin

    joi, 30.03.2023 at 09:05

    Dumnezeu sa ii dea sanatate. Doamne ajuta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax