Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Mobilizare impresionantă a oamenilor din Vințu de Jos, pentru o fetiță de 5 ani care are nevoie de transplant de ficat

Publicat

Comunitatea locală din Vințu de Jos încearcă să găsească bani pentru Andreea Zdrancu, o fetiță de numai 5 ani din comună, care are nevoie urgentă de un transplant de ficat.

Efortul este susținut și de către primăria și consiliul local din localitate, instituție care a anunțat organizarea unui turneu caritabil de fotbal denumit ”Împreună pentru Andreea”.

Turneul se desfășoară duminică dimineață (19 mai), de la ora 09.00, la sala de sport din Vințu de Jos, iar taxa de participare este de 200 de lei. De asemenea, și spectatorii vor putea face donații, la fața locului, în sprijinul copilului. Până acum s-au înscris 16 echipe.

Mama fetiței este donatorul, iar operația va avea loc în Belgia. Costurile operației sunt acoperite, dar este nevoie de bani pentru transport, pentru medicamente (inclusiv pentru mamă) și pentru cele șase luni de monitorizare petrecute acolo.

Alba24 a verificat veridicitatea cazului și a aflat că fetița mai are acasă un frate geamăn, Andrei, și o soră mai mare, Ioana, pe care îi iubește și alături de care vrea să crească mare.

Contul în care se pot face donații pe numele ei este RO08BTRLRONCRT0500481101 Zdrancu Andreea.

i


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Doi tineri din Alba au dispărut în apele Rinului. Autoritățile din Nackenheim i-au căutat cu scafandri și elicoptere

Publicat

v

Doi tineri din județul Alba, în vârstă de 22 și 31 de ani, muncitori sezonieri în Germania, au dispărut în apele Rinului, în urmă cu câteva zile, și nu au mai fost văzuți de atunci. Cei doi munceau în domeniul viticulturii.  Informația a apărut în ziarul german Allgemeine Zeitung, unde se vorbește despre mai multe […]

Citește mai departe
Publicitate

ECONOMIE

Parlamentul a votat Legea Pensiilor. Impact bugetar de 33 miliarde de lei în următorii doi ani

Publicat

parlament

Camera Deputaţilor a votat azi cu 197 de voturi proiectul legii pensiilor, inițiat de fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu. Proiectul are un impact bugetar uriaș, estimat la peste 8 miliarde de lei în acest an și 25 miliarde de lei anul viitor. FMI și Comisia Europeană au avertizat că majorările ar putea deveni […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Ce metodă au găsit două profesoare din Zlatna, pentru a-i apropia pe elevi de literatură. Cărți esențiale și dezbateri

Publicat

h

Proiect inedit al Liceului ”Corneliu Medrea” din Zlatna. Mirela Rusan și Elena Rof, profesoare în cadrul instituției de învățământ, s-au decis în urmă cu un an să facă ceva pentru a-i aduce pe elevi mai aproape de lectură. În spiritul cenaclurilor de altă dată, au organizat un grup de elevi împreună cu care au stabilit […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Florin Roman: „Amendamentul Roman” aduce peste 20 de milioane de lei la bugetul județului Alba

Publicat

roman

Adoptarea “amendamentului Roman” în noul Cod administrativ înseamnă peste 20 de milioane de lei în plus la bugetul județului și a localităților din Alba. Pentru prima dată, în ultimii 30 de ani, redevențele rămân în proporție de 80% la nivel local, 40% la bugetul județului și 40% la primării, a transmis deputatul PNL de Alba, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate