Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Mobilizare impresionantă a oamenilor din Vințu de Jos, pentru o fetiță de 5 ani care are nevoie de transplant de ficat

Publicat

Comunitatea locală din Vințu de Jos încearcă să găsească bani pentru Andreea Zdrancu, o fetiță de numai 5 ani din comună, care are nevoie urgentă de un transplant de ficat.

Efortul este susținut și de către primăria și consiliul local din localitate, instituție care a anunțat organizarea unui turneu caritabil de fotbal denumit ”Împreună pentru Andreea”.

Turneul se desfășoară duminică dimineață (19 mai), de la ora 09.00, la sala de sport din Vințu de Jos, iar taxa de participare este de 200 de lei. De asemenea, și spectatorii vor putea face donații, la fața locului, în sprijinul copilului. Până acum s-au înscris 16 echipe.

Mama fetiței este donatorul, iar operația va avea loc în Belgia. Costurile operației sunt acoperite, dar este nevoie de bani pentru transport, pentru medicamente (inclusiv pentru mamă) și pentru cele șase luni de monitorizare petrecute acolo.

Alba24 a verificat veridicitatea cazului și a aflat că fetița mai are acasă un frate geamăn, Andrei, și o soră mai mare, Ioana, pe care îi iubește și alături de care vrea să crească mare.

Contul în care se pot face donații pe numele ei este RO08BTRLRONCRT0500481101 Zdrancu Andreea.

i

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax