Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mobilizare pentru aducerea în țară a unui tânăr din Oarda, decedat în Cehia. Familia a reușit să strângă banii pentru repatriere

Publicat

Consilierul local independent din Alba Iulia, Paul Victor Florea, a anunțat că a fost strânsă suma necesară repatrierii din Cehia a trupului neînsuflețit al unui tânăr din Oarda, decedat acolo din cauza unui AVC. 

Familia acestuia nu avea suficienți bani (aprox 2.000 euro) pentru a-l aduce acasă.

”Dragii mei,

Datorită dumneavoastră, tuturor, familia Coreu a strâns cei 2000 de euro necesari readucerii acasă a fiului lor decedat la Praga.

Ați dovedit că suntem o comunitate unită și cu suflet mare iar eu vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat acestei familii chinuite de soartă de la Oarda!

Mai jos regăsiți o fotografie făcută de unul dintre membrii familiei Corseu cu suma strânsă în contul pe care l-am pus la dispoziție!

Întreaga familie Corseu vă mulțumește tuturor pentru că i-ați ajutat să-l readucă pe Adrian acasă!” a scris Paul Victor Florea, pe contul său de Facebook, după ce, în urmă cu câteva zile a fost și el unul dintre cei care a solicitat sprijin pentru familie.

Adrian Corseu, a decedat în urma unui accident vascular cerebral urmat de un stop cardiac, pe o stradă din Praga, Cehia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax