Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Modificări în programul de transport public judeţean de persoane. Suplimentare de curse pe traseul Alba Iulia – Ocna Mureş şi două staţii noi la Sâncel

Publicat

autobuzeO serie de modificări în programul de transport judeţean de persoane sunt propuse pentru aprobare în şedinţa Consiliului Judeţean de joi, 16 martie. Se referă la traseul Alba Iulia – Ocna Mureş şi la zona Sâncel.

Operatorul de transport rutier Mariany SRL solicită actualizarea programului de transport județean prin modificarea modificarea numărului de curse, în sensul suplimentării cu o cursă a traseului cod 045: Alba Iulia – Unirea – Ocna Mureș pe care efectuează serviciul de transport public județean de persoane prin curse regulate, se arată în proiect.

Propunerea de actualizare a programului de transport este în acord cu solicitările în acest sens venite din partea persoanelor care fac naveta la Alba Iulia, majoritatea acestora fiind angajați ai unei companii din Alba Iulia, potrivit documentaţiei, astfel.

Dus: plecare din Alba Iulia la ora14:45, sosire în Ocna Mureș la ora 16:00

Întors: plecare din Ocna Mureș la ora 5:40, sosire în Alba Iulia la ora 6:55

Circulă: de luni până vineri inclusiv.

De asemenea, Primăria comunei Sîncel solicită introducerea în programul de transport judeţean a două stații pentru îmbarcarea/ debarcarea persoanelor din localitatea Sîncel care utilizează mijloacele de transport de pe traseele judeţene care tranzitează această localitate, astfel:

– pe str. Mihai Eminescu în dreptul imobilului cu nr. 1 la intrarea în localitate dinspre Blaj;

– pe str. Mihai Eminescu 101 – la muzeu.

Stațiile au fost înființate ca urmare a solicitărilor în acest sens adresate Primăriei Sîncel de către cetățenii care utilizează serviciul de transport public județean de persoane prin curse regulate pentru a se deplasa la/de la Blaj ( majoritatea navetiști- salariați și elevi) şi acum se solicită actualizarea programului de transport judeţean.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax