Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Momentul impactului: Imagini cu accidentul extrem de violent din Sibiu. Un BMW a intrat în două autobuze. O tânără a murit

Publicat

Scene îngrozitoare au fost filmate de camerele de supraveghere în Sibiu, joi seara, când o tânără de 30 de ani a murit într-un accident cumplit. Incidentul a avut loc în apropierea Cimitirului Municipal din oraș. Un BMW care circula cu viteză a ratat intrarea într-un sens giratoriu și s-a lovit de două autobuze.

Imaginile arată cât de puternic a fost impactul mașinii cu cele două autobuze care staționau în zona respectivă. Atenție imagini cu impact emoțional:

Detalii despre cum s-a produs tragedia

La data de 31 august, în jurul orei 22:20, un șofer de 23 de ani la volanul unui BMW cu numărul de înmatriculare ZEU, a pierdut controlul mașinii într-un sens giratoriu pe Calea Dumbrăvii. Acesta a intrat cu viteză excesivă și a lovit două autobuze care erau parcate la capătul liniei.

Citește și ACCIDENT rutier provocat de un șofer din Alba, în Sibiu. Două femei au ajuns la spital, după ce două mașini s-au lovit

În mașină, alături de șofer, se aflau două femei, una în vârstă de 25 de ani și cealaltă de 30 de ani. Femeia de 30 de ani a rămas prinsă în mașină și echipele de salvare nu au putut face nimic pentru a o salva.

”O femeie de 30 de ani, pasageră în autoturism, a fost preluată de echipajele medicale în stop cardio-respirator. Din nefericire, în ciuda eforturilor salvatorilor, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare și astfel medicul prezent la fața locului a declarat decesul acesteia.

Bărbatul în vârstă de 23 de ani a suferit fracturi la membrele superioare și un traumatism facial. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu de echipajul SMURD, conștient.

O tânără de 25 ani, pasageră în autoturism a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la UPU Sibiu, conștientă cu un traumatism cranio-cerebral și un traumatism costal.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Dumbrăvii, dinspre Rășinari spre centrul municipiului, un tânăr în vârstă de 23 de ani ar fi intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal, după care a lovit două autobuze staționate, fără pasageri” a anunțat IPJ Sibiu.

foto: ISU Sibiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. popa marcel

    sâmbătă, 02.09.2023 at 14:05

    Asta pe viata trebuie sa ramina pieton.

  2. Berila

    luni, 04.09.2023 at 16:14

    Dar parca avea numar ZEU.. Posibul sa fi vrut sa zboare in ceruri folosind acel sens giratoriu cu scuar pe post de trambulina!!! Zeii doara nu stau pe pamint!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax