Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Moțiune simplă împotriva ”ministrului voucherelor”. Ce i se reproșează lui Marius Budăi

Publicat

Camera Deputaţilor dezbate, luni, moţiunea simplă împotriva ministrului Muncii, Marius Budăi. A fost depusă de 56 de parlamentari USR şi neafiliaţi aparţinând Partidului Forţa Dreptei. Votul va fi dat marţi.

Moțiunea simplă vine în contextul acuzațiilor publice potrivit cărora Marius Budăi s-a îmbătat și ar fi sunat o colegă din PSD cu propuneri indecente.

Iniţial, moţiunea simplă, intitulată intitulată „Marius Budăi – ministrul salvării pensiilor speciale”, trebuia să fie dezbătută săptămâna trecută, însă a fost reprogramată la solicitarea ministrului, care a anunţat că nu poate să fie prezent, fiind în vizită oficială în Spania.

Deputaţii USR şi Forţei Dreptei afirmă, în moţiunea simplă, că sunt „prea multe dovezi privind incompetenţa şi nepăsarea de care dă dovadă” ministrul Budăi, susţinând că acesta „a clădit” un „scut în jurul specialilor şi al pensiilor speciale” şi „a pus în pericol, de dragul unor pensii nesimţite, miliardele pe care ar urma să le primească ţara pentru dezvoltare”.

„A trecut peste un an de când PSD este la Ministerul Muncii, pe care l-a transformat în ministerul salvării pensiilor speciale, dar şi al supraimpozitării muncii celor mai săraci dintre cei care lucrează.

Cu sau fără Marius Budăi la Ministerul Muncii este acelaşi lucru. De fapt, Marius Budăi nu munceşte, el nu ratează nicio emisiune TV la care, de fapt, nu spune nimic despre cum salvează pensiile speciale sau despre cum supraimpozitează contractele cu normă parţială.

Adevărul este că nici PSD nu îi pasă prea mult de Marius Budăi, pe care l-ar putea sacrifica, la o adică, la rotativă”, se arată în moţiunea simplă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax