Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Motivele pentru care doi bărbați din Alba s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți în trafic de polițiști. Ce au făcut

Publicat

politie noaptea

Doi bărbați din Alba, unul de 26 de ani din Teiuș și altul de 51 din Câmpeni s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți de polițiști în trafic. 

Unul dintre nici nu avea carnet de șofer, în schimb ambii erau beți când au fost opriți de polițiști. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 septembrie 2021, în jurul orei 20,30,  polițiștii rutieri din Teiuș, în timp ce acționau pe strada Dăneții din oraș, au depistat un tânăr de 26 de ani, din Teiuș, în timp ce conducea un autoturism fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, a fost întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului și a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Beat la volan pe străzile din Câmpeni

Potrivit IPJ Alba, la data de 19 septembrie 2021, în jurul orei 02,00, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Orașului Câmpeni, formată din polițist și jandarm, a depistat un bărbat de 51 de ani, din Câmpeni, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Revoluției din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax