Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Motivul pentru care echipa de volei a României nu mai joacă la Blaj două meciuri de verificare împotriva Sloveniei

Publicat

Federația Română de Volei a anunțat că cele două partide de verificare în compania reprezentativei Sloveniei pe care tricolorele urmau să le joace în noua sală polivalentă din Blaj nu vor mai avea loc.

Echipa Națională de Volei feminin a României se află într-un stagiu prelungit de pregătire pentru Campionatul European de Volei, competiție ce va începe pe 15 august.

După cele două confruntări amicale pe care Naționala României le-a disputat cu selecționatele Estoniei și a Ungariei, „tricolorele” urmau să aibă parte de un ultim test.

În 9 și 10 august România trebuia să întâlnească Slovenia în două meciuri amicale, partide cu ocazia cărora noua sală polivalentă din Blaj ar fi fost practic inaugurată.

Federația Română de Volei a anunțat duminică, 6 august că cele două partide au fost anulate deoarece Echipa Națională a Sloveniei nu mai poate face deplasarea în România.

„De luni, ”tricolorele” intră în linie dreaptă pentru turneul final din Italia. Meciurile amicale cu Slovenia, de la Blaj, nu vor mai avea loc, echipa adversă anunțând că nu va mai veni în România”, au transmis reprezentanții Federației Române de Volei pe pagina de Facebook.

În ceea ce privește programul Echipei Naționale până la startul Campionatului European, FR Volei nu a făcut precizări referitoare la organizarea altor partide.

Trei sportive de la Blaj în lotul României la volei

În lotul convocat de selecționerul Guillermo Hernandez pentru acest stagiu de pregătire se află și trei voleibaliste de la Volei Alba Blaj: Iarina Axinte, Raisa Laura Ioan și proaspăt-transferata Paula Lidia Partnoi.

Noua dată la care sunt stabilite primele meciuri în sala polivalentă din Blaj devine 30 septembrie, atunci când va avea loc Supercupa României la volei masculin și feminin.

Confruntările dintre Arcada Galați și SCMU Craiova (masculin) și Volei Alba Blaj și CSM Lugoj (feminin) vor avea loc la Blaj, prilej cu care „Mica Romă” va găzdui în premieră Supercupa României.

Tudor Itu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vasili

    luni, 14.08.2023 at 15:41

    Ce bine că domnișorul nr 1 al muncipiului NU mai face acte de caritate pe spatele cetățeanului,pt a ieși el ,,vârful” de lance (tocit).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax