Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Show-ul pirotehnic al ultrașilor, de 1 Decembrie la Alba Iulia, ANULAT. Care a fost motivul

Publicat

Polițiștii din Alba au anunțat într-un comunicat de presă că pe timpul zilei de 1 Decembrie 2022 au confiscat mai multe articole pirotehnice de la câteva persoane prezente în Alba Iulia, în Cetatea Alba Carolina. 

Mai exact, în urma legitimării unor persoane prezente și a unor verificări, polițiștii au descoperit 21 de articole pirotehnice. Este vorba despre mai mulți suporteri al unor echipe de fotbal care voiau să pregătească un moment, o coregrafie, pentru a celebra Ziua Națională a României la Alba Iulia.

Este vorba despre fumigene folosite și pe stadioanele de fotbal, în peluze, unde suporterii reușesc să facă cu ajutorul lor sau a torțelor adevărate show-uri de lumină și culoare.

UPDATE: Jandarmeria Alba a transmis că un echipaj a identificat mai multe persoane cu un comportament suspect, fiind ulterior sancționate de polițiști, ocazie cu care au fost confiscate 21 de obiecte pirotehnice periculoase.

De asemenea, după lăsarea întunericului, trei tineri din Sibiu și unul din București au fost sancționați de jandarmi cu amendă în valoare totală de 1000 lei, deoarece au aprins mai multe fumigene în zona Obeliscului din Cetatea Alba Carolina, au precizat jandarmii.

YouTube video

Cum a arătat un show pirotehnic făcut de ultrașii echipelor de fotbal la Alba Iulia, cu ocazia Zilei Naționale a României, de 1 Decembrie 2018.

Un moment similar era prevăzut să aibă loc și în Cetatea Alba Carolina, dar acesta nu s-a mai materializat după ce articolele pirotehnice au fost confiscate.

Potrivit IPJ Alba, pe parcursul zilei de 1 decembrie 2022, ”polițiștii au legitimat 351 de persoane și au sancționat 11 abateri de natură contravențională, din care 4 la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, 5 la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și două la Legea 126 /1995 privind regimul materiilor explozive.

În urma controalelor efectuate, au fost confiscate 21 de articole pirotehnice din categoria T1 (fumigene)”, au transmis reprezentații poliției într-un comunicat de presă transmis presei vineri, 2 decembrie.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax