Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Motivul pentru care un bărbat din Bistra va ajunge în fața magistraților. Pentru ce faptă a fost reținut de polițiști

Publicat

Un bărbat din Bistra va ajunge în fața magistraților din Câmpeni, după ce a fost reținut de polițiști. Acesta nu avea voie să se apropie de soția sau de casa acesteia, însă a încălcat ordinul de protecție. 

Cazul a fost comunicat de reprezentanții IPJ Alba în buletinul de presă, din data de 18 august 2023.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 36 de ani, din comuna Bistra, județul Alba, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție.

În seara zilei de 15 august 2023, bărbatul s-ar fi deplasat la poarta de acces în curtea imobilului soției sale, nesocotind astfel obligațiile pe care le avea stabilite printr-un ordin de protecție emis de Judecătoria Câmpeni.

În cursul zilei de azi, 18 august, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax