Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

MrBeast, cel mai faimos YouTuber din lume, la Salina Turda. Filmarea a strâns 43 milioane de vizualizări, într-o singură zi. VIDEO

Publicat

Mr. Beast, cel mai faimos YouTuber din lume a petrecut o săptămână la Salina Turda, alături de alți creatori de conținut. Videoclipul, intitulat “7 zile de explorare a unui oraş subteran”, a strâns peste 43 de milioane de vizionări și 11.000 de comentarii, în prima zi de la postare.

Acesta s-a arătat foarte entuziasmat și fascinat de orașul subteran de la Turda.

YouTube video

El a prezentat salina din Transilvania ca fiind una din cele mai spectaculoase atracţii turistice din lume: „Este cel mai tare oraș subteran pe care l-am văzut vreodată”.

  • ”Acest oraş este construit în interiorul unei mine care datează de peste o mie de ani. Şi cu nenumărate tuneluri şi camere neexplorate. Cine ştie peste ce orori vom da? Acestea sunt scările care coboară în oraş. Cât de vechi sunt aceste scări? Mai bătrâne decât noi.  În regulă, acum că suntem aici jos, uită-te cât de sus e tavanul! Wow!” le-a spus urmăritorilor săi.

Filmările au avut loc în vară.

Salina Turda este cel mai spectaculos subteran modelat de oameni, din lume, potrivit descrierii de pe site-ul propriu. Salina Turda este printre cele mai spectaculoase atracții turistice din lume.

Este subteranul pe care oamenii l-au creat într-un mediu natural deosebit, în adâncul Transilvaniei, săpând în sarea depusă după evaporarea mării care acoperea toată regiunea în urmă cu milioane de ani.

Acum, sarea din Salina Turda ar putea asigura necesarul de sare pentru toată Planeta timp de 60 de ani, dacă ar fi cazul.

MrBeast la Salina Turda

MrBeast are, la cei 26 de ani, care peste 320 de milioane de abonaţi. Averea sa ajunge la aproximativ un miliard de dolari, iar o parte din banii câștigați sunt folosiți în scopuri caritabile.

James Stephen Donaldson, cunoscut mai bine sub pseudonimul „MrBeast”, este un creator de conținut american. Acesta s-a născut la data de 7 mai 1998, în Wichita, Statul Kansas.

Cariera sa de YouTuber a început în anul 2012, la vârsta de 13 ani. Inițial, videoclipurile acestuia se concentrau pe diverse jocuri video, cum ar fi Minecraft și Call of Duty: Black Ops II, dar și pe estimarea averilor unor YouTuberi faimoși din acea perioadă, potrivit Wikipedia.

Cariera acestuia a cunoscut o ascensiune în perioada 2017-2020.

În prezent, canalul de YouTube al lui MrBeast are 320 de mlilioane de abonați și 822 de videoclipuri postate.

De asemenea, acesta se află pe locul trei în topul creatorilor de conținut cu cei mai multi urmăritori pe Tik Tok, având 104 de milioane de urmăritori.

Sursa: Video MrBeast

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate