Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia, număr record de vizitatori în primele trei luni ale anului. Evenimentele organizate

Publicat

muzeul unirii alba iulia

Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia anunță că a înregistrat, în primele trei luni ale acestui an, un număr record de vizitatori.

Este vorba despre 14.568 persoane care au trecut pragul muzeului în perioada ianuarie-martie 2023. Comparativ, în aceeași perioadă din 2022, erau 4.656 de vizitatori.

”Această afluență mare de public este rodul unor expoziții sau evenimente de succes organizate în această perioadă de muzeul albaiulian.

Dintre acestea amintim evenimentul și expoziția 24 ianuarie Unirea Principatelor Române, ocazie cu care au fost expuse în premieră în Sala Unirii, o serie de documente și piese originale care au aparținut domnitorului Alexandru Ioan Cuza, dar și copia oficială a Convenției de la Paris din 1859 acordată Principatelor Române de către Imperiul Otoman.

De asemenea, un alt eveniment extrem de bine primit de public a fost vernisajul expoziției <Corina Chiriac, istoriile unei mari artiste>. Manifestarea, desfășurată chiar de Ziua Femeii, s-a bucurat chiar de prezența îndrăgitei cântărețe de muzică ușoară, care a reușit să trezească emoții puternice, atât prin poveștile vieții dânsei, cât și prin melodiile pe care le-a cântat cu această ocazie.

Această expoziție mai poate fi văzută la Sala Unirii până în data de 7 mai 2023”, transmit reprezentanții muzeului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax