Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

N-ai unde să-ți cazezi prietenii care vin la Alba Iulia? Vezi cât costă o noapte la cele 23 de hoteluri și pensiuni din oraș

Publicat

Începutul verii aduce o mulțime de evenimente în Alba Iulia și în Cetate, iar, odată cu acestea, în orașul Marii Uniri sosesc și turiști, în număr mare. În iunie, la Alba Iulia va fi Sărbătoarea Muzicii, Festivalul Roman Apulum, Festivalul Cetăților Dacice la Cricău, în august se desfășoară Festivalul Dilema Veche, în septembrie va avea loc Alba Iulia Music & Film Festival, în octombrie vom avea Festivalul de Teatru „Povești”, în noiembrie, Festivalul de Folk „Ziua de Mâine” și, desigur, Ziua Națională a României în 1 decembrie.

Pe lângă Cetatea Alba Carolina și „aerul istoriei” din Alba Iulia, aceste evenimente sunt doar câteva dintre motivele care ar putea să îi convingă pe mulți cetățeni care locuiesc în alte orașe să dea o tură prin orașul Marii Uniri.

Există aproximativ 900 de locuri de cazare la Alba Iulia la pensiuni și hoteluri, de la o stea la 5 stele. Prețurile variază, în funcție de condiții, facilități și tipuri de camere, între 60 de lei și 150 de euro pe noapte.

Vedeți în imaginile de mai jos lista pensiunilor și hotelurilor din Alba Iulia, cu informații (nume, categorie, număr spații, număr locuri, adresa, numărul de telefon și prețurile). Dați click pe poză pentru a vedea întreaga imagine:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. cristina

    miercuri, 05.06.2013 at 01:08

    Recomand si Hotel ACR la 40-50 ron/noapte fara mic dejun si pensiunea Neptun, sunt f aproape de gara iar raportul calitate pret este foarte just!

  2. Bogdan drpciv

    miercuri, 05.06.2013 at 01:54

    oricum ar fi , conditiile din hotelurile roamnesti nu se compara cu cele din strainatate, asta e clar… suntem in Europa doar cu numele 🙂

  3. Transilvania

    miercuri, 05.06.2013 at 14:24

    Si Hotelul Transilvania cat costa domnisoara ziarista?

  4. Lipsesc

    miercuri, 05.06.2013 at 22:45

    Lipsesc La Maison de Caroline, Steaua Nordului, Hotel ACR

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax