Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Necunoscutul care a oprit o posibilă TRAGEDIE la Alba Iulia. Un bărbat a imobilizat mașina care gonea haotic în centrul orașului

Publicat

Un bărbat curajos și cu prezență de spirit a reușit să evite o tragedie pe străzile din Alba Iulia, imobilizând în trafic un autoturism care părea pierdut de sub control de șofer. Totul a început în centrul orașului, când șoferul unui VW Passat a început să schimbe haotic benzile de circulație, fiind la un pas să lovească un grup de pietoni alați pe trecerea din fața magazinului Unirea.

Citește și: VIDEO COMPLET: Scene ȘOCANTE în trafic, în centrul municipiului Alba Iulia. Manevre haotice ale unui șofer, pe străzile din oraș

Mai mulți participanți la trafic au văzut ce se întâmplă și au sunat la 112. Cel puțin două mașini aflate în spatele autoturismului problemă au pornit în urmărirea acestuia.

Un bărbat aflat într-una dintre mașini a încercat de 3 ori să îl oprească pe șoferul care părea că pierduse controlul autoturismului. La semaforul din fața magazinului Unirea, acesta s-a dat jos din mașină și l-a rugat să oprească motorul, ba chiar a încercat să îi deschidă ușa, moment în care șoferul a demarat în trombă, pe roșu, evitând la limită un grup de pietoni care traversa regulamentar.

Bărbatul a făcut o a doua încercare de a opri mașina, la sensul giratoriu de la BCR. Din nou, fără succes.

Din acest motiv, la sensul giratoriu de lângă florăria Ikebana, pe strada Doinei, acesta nu a mai ezitat ci a sărit direct la mașină, căreia i-a spart geamul din dreapta șoferului, cu pumnul.

Apoi, cu prezență de spirit, a intrat pe geam și a imobilizat autoturismul. Din imagini se vede că acesta fie scoate cheile din contact, fie scoate mașina din viteză. În final, la fața locului a apărut și Poliția.

UPDATE:

Bărbatul care a spart geamul autoturismului VW Passat și a reușit să îl oprească a coborât dintr-o mașină cu numere de Cluj. Este vorba despre un SUV Mercedes cu numerele de înmatriculare CJ 19 RIL.

UPDATE:

Surse din cadrul IPJ Alba au declarat pentru Alba24 că bărbatul este din județul Alba, dar numele său nu a fost făcut public. Împotriva sa nu a fost depusă plângere pentru distrugere.

Șoferul care a produs incidentul s-ar afla sub un tratament care presupune o medicamentație puternică, cauza comportamentului său fiind una medicală.

Cititorii Alba24.ro i-au transmis bărbatului care a oprit mașina în trafic, zeci de mesaje de felicitare și apreciere pentru gestul său.

UPDATE Joi, 20 septembrie 2018

IPJ Alba a transmis că șoferul care a stârnit panică pe străzile din Alba Iulia NU consumase substanțe interzise de lege. Potrivit polițiștilor, acesta a fost supus unor analize medicale. De asemenea, acesta a fost testat imediat după incident pentru a se vedea dacă a consumat alcool, rezultatul fiind negativ.

UPDATE Vineri, 21 septembrie 2018

Persoana care a filmat și care a anunțat poliția la nr 112 este din Alba Iulia și se numește Adrian T. Potrivit unor surse, necunoscutul care a spart geamul mașinii și care l-a oprit din cursa periculoasă pe șofer ar fi originar din comuna Unirea. La volanul mașinii înmatriculate în Cluj s-ar fi aflat soția acestuia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Andreea

    miercuri, 19.09.2018 at 18:46

    Bravo lui, se pare ca inca exista oameni carora le pasa.

  2. Axel

    miercuri, 19.09.2018 at 22:40

    Cat de prost trebuie sa fie cineva sa creada ca soferul „a fost sub influenta medicamentelor”?Daca urmariti filmarea sa vedeti felul in care a condus…e clar ca a consumat alcool.Daca era cum scrie in articol dansul nu incerca sa scape cu orice pret cand cineva incerca sa il opreasca.oricum bine ca nu au fost victime si mai ales Cinste tipului care a reusit sa opreasca masina!

  3. ha ha ha

    joi, 20.09.2018 at 08:55

    Ce tratament? Cu marijuana ca si cel recomandat de Florin Badita pentru membrii #rezist?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax