Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO COMPLET: Scene ȘOCANTE în trafic, în centrul municipiului Alba Iulia. Manevre haotice ale unui șofer, pe străzile din oraș

Publicat

YouTube video

Scene șocante au fost suprinse miercuri în centrul municipiului Alba Iulia de către un șofer aflat în trafic. Un autoturism VW Passat a „luat-o razna” chiar în fața sediului IPJ Alba, schimbând haotic benzile de circulație și trecând pe roșu la semaforul din fața magazinului Unirea, unde era, de altfel, să intre într-un grup de pietoni care traversau strada.

Totul a fost filmat de un alt șofer aflat în spate. În imagini se vede cum alți participanți la trafic încearcă să îl oprească și să îl convingă să coboare din mașină pe șoferul autoturismului Passat.

Șoferul care a filmat a sunat la 112 și a anunțat incidentul, insistând asupra intervenției imediate a Poliției. Între timp, Passatul a continuat virajele bruște și a intrat pe contrasens în fața sediului CEC Alba.

Citește și: Necunoscutul care a oprit o posibilă TRAGEDIE la Alba Iulia. Un bărbat a imobilizat mașina care gonea haotic în centrul orașului

În sensul giratoriu de pe strada Doinei, mașina a oprit și un alt participant la trafic i-a spart geamul și cel mai probabil i-a scos mașina din viteză sau i-a luat cheile din contact, în încercarea de a-l opri. Tot acolo a ajuns și Poliția Rutieră.

Potrivit polițiștilor, bărbatul aflat la volan nu era sub influența alcoolului și i s-au recoltat probe pentru a se vedea dacă a consumat droguri. Acesta a rămas fără permisul de conducere, iar polițiștii au solicitat reevaluarea capacității de conducere a bărbatului.

Din primele informații, bărbatul ar avea 47 de ani și ar fi din Hopârta.

UPDATE:

Surse din cadrul IPJ Alba au declarat pentru Alba24 că bărbatul care a spart geamul mașinii și a oprit cursa periculoasă a Volkswagenului este din județul Alba, dar numele său nu a fost făcut public. Împotriva sa nu a fost depusă plângere pentru distrugere.

Șoferul care a produs incidentul s-ar afla sub un tratament care presupune o medicamentație puternică, cauza comportamentului său fiind una medicală.

Cititorii Alba24.ro i-au transmis bărbatului care a oprit mașina în trafic, zeci de mesaje de felicitare și apreciere pentru gestul său.

UPDATE Joi, 20 septembrie 2018

IPJ Alba a transmis că șoferul care a stârnit panică pe străzile din Alba Iulia NU consumase substanțe interzise de lege. Potrivit polițiștilor, acesta a fost supus unor analize medicale. De asemenea, acesta a fost testat imediat după incident pentru a se vedea dacă a consumat alcool, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. m

    miercuri, 19.09.2018 at 14:39

    tare ala care i-a ”rupt geamu^” :)))))

  2. Cucu

    miercuri, 19.09.2018 at 15:54

    Ar trebui sa fie premiat de Poliția Română

  3. areta

    joi, 20.09.2018 at 22:26

    (editat) ii din aiud…il cunosc personal si are ceva probleme cu (editat) dar si cu jocurile de noroc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax