Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Neînțelegeri în Opoziție pentru șefia Camerei Deputaților. PNL și USR au candidați proprii, ProRomânia nu îi agreează

Publicat

c

UPDATE: Biroul Permanent Naţional al PSD a decis să o susţină pe Carmen Mihălcescu pentru a fi preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor. PSD urmează ca ulterior să ia o decizie cu privire la persoana care va fi susţinută pentru prima funcţie în Cameră. Carmen Mihălcescu este acum vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor şi deputat PSD. Printre numele vehiculate pentru funcție este și cel al lui Florin Iordache, susținut de o tabără din interiorul partidului.

Vacantarea locului de președinte al Camerei Deputaților, după decizia instanței de condamnare a lui Liviu Dragnea, dă naștere primelor contre între partidele de Opoziție. Liberalii se consideră câștigătorii alegerilor și doresc ca noul președinte să fie unul propus de PNL. Pe de altă parte, USR încearcă să negocieze și să își impună propriul reprezentant.

Reprezentanții Opoziției nu se înțeleg cu privire la cine ar trebui să fie noul președinte al Camerei Deputaților, după arestarea lui Dragnea.

USR îl propune pe Stelian Ion, PNL pe Raluca Turcan, iar ProRomânia nu agreează nici una dintre aceste variante. De asemenea, o propunere ar putea veni și de la PSD, care deține încă majoritatea în Cameră, însă partidul este deocamdată în șoc din cauza pierderilor alegerilor și a luptelor interne pentru putere.

”Rezolvarea este un concurs de alternative competente. Să vină fiecare cu o propunere, să discutăm să vedem care este cea mai bună soluție” a spus liderul USR, Dan Barna.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax