Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nelu Tătaru anunță un număr de cazuri noi, mai mare decât de obicei: Dacă vor fi restricții, vor fi punctuale

Publicat

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, joi, că astăzi s-a înregistrat un număr mai crescut de cazuri de coronavirus decât de obicei și a anunțat restricții în anumite zone.

„Azi din păcate vom avea un număr mai crescut de cazuri decât de obicei, dar sper să ne putem reveni”, a spus Nelu Tătaru cu prilejul unei vizite la Spitalul Județean din Târgu Jiu.

UPDATE: 460 cazuri noi de COVID-19, creștere mare a numărului de îmbolnăviri în România. Bilanț: 25.286 cazuri. Date oficiale, 25 iunie

„Avem multe măsuri de relaxare și nerespectarea regulilor, în mare măsură și acea bagatelizare a tot ce a fost și instigarea la nerecunoașterea pandemiei”, a mai spus Tătaru.

„Pregătim pentru 1 iulie alt set de măsuri de relaxare. Sper ca evoluția să ne permită. (…) Dacă vor fi restricții, vor fi punctuale”, a precizat ministrul, explicând ulterior că, odată cu noile măsuri de relaxare, vor fi și restricții în zonele cu focare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax