Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE Netflix crește prețurile în România. Utilizatorii noi vor plăti mai mult pentru abonamentele lunare

Publicat

netflix

Netflix a crescut prețurile pentru conturile noi create în România, astfel că utilizatorii noi vor plăti mai mult decât cei care deja au un cont pe celebra platformă. Creșterea de prețului este una graduală pentru cele trei planuri, tarifele fiind cu 1 euro, 2 euro respectiv 3 euro mai mare decat cele anterioare.

UPDATE:  „Testăm categorii de preț ușor diferite pentru a înțelege mai bine care este valoarea Netflix pentru utilizatori. Acest test nu va fi văzut de toată lumea și am putea să nu implementăm niciodată aceste prețuri. Obiectivul nostru este să ne asigurăm că Netflix are întotdeana un raport excelent calitate preț”, au explicat reprezentanții firmei de PR a Netflix.

De asemenea, aceștia au transmis că pentru utilizatorii noi prețurile nu au crescut, aceștia din urmă urmând să plătească abonamentele standard din România.

Știrea inițială

Astfel:

Planul Basic costa acum 9 euro (în loc de 8 euro);
Planul Standard costa 12 euro (de la 10 euro);
Planul Premium costa 15 euro (de la 12 euro).

Beneficiile celor trei planuri tarifare, precum calitatea imaginii sau numărul de device-uri care au acces simultan la un cont, nu s-au modificat.

Netflix nu a anunțat până acum o scumpire a abonamentelor pentru utilizatorii actuali, astfel că modificarea de preturi este deocamdată valabila doar pentru conturile care se activează după afișarea noilor prețuri. Scumpirea nu este neaparat o surpriză, după ce compania americană a făcut același lucru la începutul anului pentru cei aproape 60 de milioane de abonați din Statele Unite.

Conform analiștilor de pe Wall Street, Netflix ar urma să investească doar anul acesta peste 15 miliarde de dolari în conținut original. Netflix a investit 9 miliarde de dolari în 2017 și 12 miliarde de dolari în 2018 în conținut original.

În același timp, Netflix a crescut și cheltuielile pentru promovarea filmelor și serialelor sale originale. Cheltuielile de marketing au crescut cu 65% în 2018, ajungând la 2,37 de miliarde de dolari.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Piratu'

    luni, 04.03.2019 at 20:42

    Traiasca sursele alternative de date…. Gratis.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax