Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Nicholas Cage filmează „Ghost Rider II”la Sibiu

Publicat

Actorul american Nicholas Cage se va afla în România, timp de cinci luni, pentru a participa la filmările pentru „Ghost Rider II”, continuarea filmului lansat în 2007. Producătorii filmului au ales locaţii din Sibiu şi din apropierea oraşului, Castelul Corvineştilor şi fostul combinat siderurgic din Hunedoara. De asemenea, actorul va filma şi la Bucureşti şi Constanţa. Staff-ul de filmare va ajunge săptămâna viitoare la Sibiu şi va oferi posibilitatea localnicilor de a face figuraţie. De altfel, mai mulţi tineri de la Liceul Brukenthal au fost selectaţi pentru a apărea în scene dintr-o biserică, în timp ce se roagă. Copiii vor primi 60 de lei pentru fiecare zi de filmare, în timp ce adulţilor le-a fost oferit tariful de 40 de lei.

« Ghost Rider I » a fost lansat în 2007 şi a avut încasări de 228,7 milioane de dolari. Potrivit site-urilor de specialitate, continuarea acestuia, intitulată « Ghost Rider: Spirit of Vengeance » îl surprinde pe Nicholas Cage în rolul principal (Johnny Blaze), care se ascunde în Europa de Est şi se confruntă cu diavolul, ce ia formă umană. Filmul va fi lansat în primăvara anului 2012.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax