Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Nici spectacolul de muzică populară nu mai e la căutare

Publicat

Românii nu se mai distrează de ziua lor, cam aşa am putea spune, după ce am participat la debutul spectacolului folcloric, din programul de 1 Decembrie, la Alba Iulia. Doar câteva sute de spectatori au decis să îndure frigul de afară și să stea să cânte alături de numele grele ale folclorului românesc. Pe scena amplasată în fața Casei de Cultură a Sindicatelor, au urcat nume precum: Ioan Bocșa, Sava Negrean-Brudașcu, Daniela Condurache,  Floara Calotă, Veta Biriș, Nicolae Furdui Iancu, Sergiu Cipariu,  Traian Jurchelea, Tulnicăresele din „Avram Iancu”, Ansamblul județului Alba și „Muguri de Tezaur”.

Nici în acest an, nu au lipsit tradiționalele cântece pe care românii le cântă de ziua lor: „Noi suntem români” sau ”Hai să-ntindem hora mare”.

Spectacolul urma să se încheie  în jurul orei 18.30, cu recitalurile căminelor culturale din comunele din județul Alba, dar și din alte județe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax