Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Nicolae Albu, la ieșirea de la vot: Procesul electoral se desfășoară în condiții de maximă siguranță

Publicat

Prefectul județului Alba, Nicolae Albu a votat la ora 10.30 la secția de votare, numărul 7 din Alba Iulia, în incinta Colegiului Economic ”Dionisie Pop Marțian”.

”Doresc încă o dată să asigur cetățenii județului Alba, că în calitate de prefect, împreună cu structurile Ministerului Afacerilor Interne, am depus toate eforturile pentru ca alegerile locale din acest an să se desfășoare în cele mai bune condiții și în maximă siguranță.

Atâta timp cât suntem vigilenţi și respectăm prevederile sanitare, am deplina convingere că procesul electoral se va desfășura în condiții de siguranță pentru toți participanții, atât organizatori, cât și alegători.

Depinde doar de noi, să dăm dovadă de responsabilitate! Invit cetățenii județului Alba cu drept de vot să se prezinte la urne, pentru a alege autoritățile administrative județene și locale pentru următorii patru ani”. a declarat prefectul Nicolae Albu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax