Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nicolae Ciucă se dezice de ordonanța anti-cash: ”Nu am fost de acord de la început cu măsura de plafonare a plăților cash”

Publicat

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, se dezice de ordonanța anti-cash, mai cunoscută dprept măsura limitării tranzacțiilor cu bani cash și spune că trebuie ”revizuită cât mai rapid”. 

Declarațiile sale vin la mai multe zile de la anunțarea măsurii și după foarte multe reacții negative din mediul economic.

„Măsura de plafonare a plăților cash, cu care nu am fost de acord de la început… Eu am discutat cu ministrul de Finanțe ca această măsură să fie revizuită.

Revizuirea ei trebuie făcută cât mai rapid, pentru că nu avem o rețea de bancomate distribuite așa cum ar fi necesar”, a adeclarat liderul PNL, fost premier.

Vezi și: Noile plafoane de plată și încasare în numerar în ordonața ”anti-cash”. Cum se revanșează Guvernul Ciolacu față de bănci

Deși a precizat că nu a fost de acord cu măsura, totuși aceasta a fost decisă la nivelul coaliției PNL-PSD.

Nicolae Ciucă se dezice de ordonanța anti-cash, dar nu a explicat totuși de ce nu a reacționat până acum.

Vezi și Se schimbă din nou plafoanele la plăți în numerar. Modificări la legea anti-cash, în regim de urgență la Parlament. DOCUMENT

„Nu a fost luată unilateral, a fost o decizie pe care am discutat-o și cu toții am înțeles la vremea respectivă că e o decizie asumată care contribuie la reducerea evaziunii fiscale, dar nu cred că cetățeanul este cauza evaziunii”, a spus Ciucă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    luni, 06.11.2023 at 13:01

    Măi omule, tu câte vremuri respective ai ? Totuşi, spune-ne şi nouă şti pe ce vreme te afli ? Mare porcărie a făcut Johannis când te-a băgat în cărţi. Ca la poker, eşti mână moartă. Păi nici el nu e departe.

  2. Petru

    luni, 06.11.2023 at 16:34

    Toți din guvern sunteți ,,o apă și un pământ”. Rușine !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax