Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nicolae Furdui Iancu urcă pe scena principală la UNTOLD, într-un recital original. Moment patriotic în memoria lui Avram Iancu

Publicat

Nicolae Furdui Iancu va urca pe scena principală de la UNTOLD. Cântărețul de muzică populară, Nicolae Furdui Iancu va urca pe scena principală a festivalului din Cluj,, duminică, în ultima zi a festivalului.

Acesta va susține un moment folcloric dedicat memoriei eroului Avram Iancu, de la nașterea căruia se înplinesc 200 de ani.

Este vorba de o apartiție de aproximativ 14 minute. Alături de Nicolae Furdui Iancu vor urca și membrii Ansamblului Dor Transilvan, scriu reporterii de la cluj24.ro.

Momentul de muzică populată a fost propus organizatorilor UNTOLD de președintele Societății „Avram Iancu” din România, Tiberiu Groza.

Nicolae Furdui Iancu va urca pe scena festivalului duminică, 11 august, de la ora 20.

Pe scena principală a festivalului va urca artistul Nicolae Furdui Iancu, care va cânta pentru public Imnul României, dar și piesa ”Din Țara Moților noi am venit”.

În timpul showului de 15 minute, Nicolae Furdui Iancu va mai cânta o piesă din repertoriul personal.

Apoi se va face și legătura cu un alt moment artistic, susținut pe scenă de ansamblul „Dor Transilvan” pe un melanj între muzica populară și muzica electronică.

„Va fi o noutate absolută. Prin acest moment sperăm că vom atrage atenția tineretului și că acest moment va fi apreciat”, a spus Tiberiu Groza, care a mai precizat că Nicolae Furdui Iancu este astăzi cel mai reprezentativ cântăreț de muzică populară patriotică.

sursă foto: Facebook, Furdui Iancu, fotograf, Ionuț Văidean.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate