Connect with us
Publicitate

POLITICA

Directorul CJP Alba, Nicolae Nartea, despre acuzaţiile aduse de liberali: „Cine nu se pricepe să nu se bage”

Publicat

Directorul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Alba, Nicolae Nartea, reacţionează la acuzaţiile adresate de liberali privind drepturile de plată restante ce le revin pensionarilor din grupele I şi II de muncă. Aşa cum scriam într-un articol anterior (detalii aici), conducerea PNL Alba cere demisia directorului CJP Alba şi îl acuză de incompetenţă în gestionarea problemelor pensionarilor.

Pentru început, directorul Nicolae Nartea a ţinut să sublinieze faptul că numărul pensionarilor despre care conducerea PNL suţinea că nu şi-au primit drepturile de plată este greşit şi la fel de eronată este şi referirea la Legea 262/2010, despre care aceştia spuneau că trebuie respectată. „Nu vreau să mă bag în mizerii politice, dar ceea ce este important şi real este faptul că, din 1 ianuarie şi până în prezent, un număr de 31.000 de pensionari, adică o treime au primit pensii mărite şi alţii 1.000 urmează să beneficieze de aceste drepturi, dacă este posibil, chiar luna aceasta. Şi pentru aceştia, dosarele sunt deja în curs de operare. Este adevărat că ne confruntăm cu probleme, că implementarea noii Legi 263/2010 şi nicidecum 262, aşa cum spuneau liberalii a întârziat plata unor drepturi, dar la Casa Judeţeană de Pensii Alba oamenii lucrează. Acest fapt este dovedit şi de calificativul foarte bun pe care l-a primit instituţia noastră de la Casa Naţională de Pensii”, a explicat Nicolae Nartea.

Mai mult decât atât, directorul CJP Alba a precizat că până în prezent nici un reprezentant al PNL Alba nu a trecut pragul biroului său pentru a-l convoca la discuţii.  „Volumul de muncă există, noi nu ne plângem, dar orice se poate discuta omeneşte. Lucrez aici din 1975, iar, dacă eram interesat de coloratura politică, cred că s-ar fi văzut de atâţia ani. Eu zic că cine nu se pricepe să nu se bage, iar eu personal nu am jignit pe nimeni. Eu îi sfătuiesc pe domnii de la PNL să ne lase să dăm oamenilor drepturile, pentru că asta este munca noastră aici şi îi aştept la mine pentru orice nemulţumiri pe care le mai au. Sunt şi sociolog de meserie, aşa că aş putea să le ofer consultaţii, dacă doresc”, a conchis Nicolae Nartea.

Directorul CJP Alba a precizat că uşile instituţiei pe care o reprezintă sunt deschise pentru audienţe, în orice moment al programului de activitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax