Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO-VIDEO: Noapte albă, la ușa Primăriei Alba Iulia, pentru un loc de parcare

Publicat

Albaiulienii au nevoie de locuri de parcare, iar, pentru a se asigura ca vor primi ceea ce doresc, aceştia au arătat, începând de duminică seara, că sunt dispuşi să îndure o noapte întreagă sub cerul liber, la temperaturi sub zero grade. Duminică, mai precis în seara premergătoare deschiderii licitaţiei publice pentru închirierea locurilor de parcare pe raza municipiului Alba Iulia, zeci de oameni şi-au instalat scaunele şi paturile în faţa sediului Primăriei Alba Iulia. Administraţia locală a anunţat faptul că licitaţia se va face după principiul „primul venit, primul servit”, aşa că oamenii au vrut să se asigure că vor fi primii la coadă.

Pregătiţi cu haine groase şi termosuri cu cafea şi ceai, albaiulienii au spus că erau decişi să rămână în faţa Primăriei toată noaptea, pentru că se temeau ca altfel nu vor mai prinde locuri de parcare. „Sunt pensionar şi am nevoie de un loc unde să îmi parchez maşina. Am venit de la ora 20.00 şi o să stau aici până mâine dimineaţă la 8. Nu am fi nevoiţi să facem asta, dacă Primăria ne-ar fi dat opţiunea de a ne lua numere de ordine sau dacă ar exista anumite criterii pentru obţinerea licitaţiei”, a explicat un pensionar.
Cei prezenţi în faţa Primăriei au întocmit liste cu numele şi adresele lor, pentru a demonstra că au ocupat din timp un loc la coada: „Am notat până la această oră 100 de persoane, iar mâine dimineaţă vom prezenta lista celor responsabili de licitaţie. Suntem convinşi că se va ţine cont de ele, pentru că, în caz contrar, vom lua măsuri. Nu este normal ca unii dintre noi să îngheţăm o noapte întreagă afară, iar alţii să vină la 8 şi să primească parcările”, a declarat o femeie.
O parte dintre oameni s-au prezentat în faţa Primăriei încă de la primele ore ale dimineţii de duminică, iar, când frigul le-a ajuns la oase şi-au chemat soţii sau soţiile, pentru a le ţine rândul.

[media id=133 width=320 height=240]

[media id=131 width=320 height=240]

[media id=132 width=320 height=240]

[nggallery id=29]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax