Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Noi detalii în cazul asasinatului de la Arad: Comanda ar fi putut veni din afara României. ADN neidentificat în mașină

Publicat

Apar noi informații și piste în ancheta privind asasinatul de la Arad. Mașina omului de afaceri Ioan Crișan a explodat acum o săptămână, iar de atunci specialiștii Poliției Române fac cercetări pentru a stabili cine sunt cei care au comandat crima

Există mai multe piste, iar anchetatorii cred că cel care a montat bomba este din altă țară și că dispozitivul ar putea fi unul de tip militar.

Una din mostrele ADN este a victimei, iar anchetatorii încearcă acum să identifice persoana căreia îi aparține cea de-a doua mostră, în condițiile în care aceasta nu figurează în baza de date a poliției, potrivit informațiilor Digi24.

Vezi și VIDEO: Momentul când mașina omului de afaceri din Arad explodează. O amplă anchetă se află în curs de desfășurare

Pentru a-l prinde pe cel care a pus la cale asasinatul, polițiștii colaborează cu anchetatori din alte state europene, deoarece comanda este posibil să fi venit din afara României.

Ioan Crişan a murit sâmbătă, 29 mai, după ce maşina pe care o conducea a explodat. Necropsia a confirmat identitatea omului de afaceri şi arată că acesta a murit la câteva secunde după ce maşina a sărit în aer.

Luni, 31 mai, procurorii Parchetului General au încadrat explozia de la Arad, în care Ioan Crișan și-a pierdut viața, la omor cu premeditare.

Anchetatorii iau în calcul varianta în care explozia mașinii omului de afaceri din Arad să fi fost un asasinat la comandă, iar bomba ar fi fost activată de la distanţă.

Sursă: Digi24.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax