Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nordis Management a intrat în insolvență, iar Laura Vicol și-a dat demisia după investigația Recorder legată de o țeapă imobiliară

Publicat

Nordis Management a intrat în insolvență, iar Laura Vicol și-a dat demisia din funcția de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, după ancheta publicată luni de jurnaliștii de la Recorder.

Jurnaliștii au devoalat ceea ce pare a fi una dintre cele mai mari țepe imobiliare la nivel național. Investigația arată și că, în România, spre deosebire de alte țări europene, cumpărătorii nu sunt protejați.

Un complet de judecata de la Tribunalul Bucuresti a admis, marți, cererea unuia dintre creditorii dezvoltatorului imobiliar Nordis Management și a dispus intrarea în insolvență a societății, scrie G4Media.

Nordis Management a intrat în insolvență, iar debitoarea are acum un termen de 10 zile pentru a-și manifesta intenția de reorganizare, altfel riscă să i se ridice dreptul de administrare.

Și Laura Vicol (PSD) a demisionat din funcția de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților. Demisia are loc a doua zi după ce Nordis, firma soțului ei, a intrat în procedură de insolvență.

Recorder.ro a publicat, luni, o amplă investigație despre dezvoltatorul imobiliar Nordis, despre care spune că ”a descoperit indicii solide că unele apartamente au fost vândute de mai multe ori, către persoane diferite”.

YouTube video

Nordis este unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori imobiliari din România, cu proiecte anunțate în mai multe zone din țară.

Asociații majoritari ai Nordis Management sunt omul de afaceri Răzvan Ciorbă, soțul deputatei PSD Laura Vicol și Mapp Development/Emanuel Gheorghe Poștoacă, fiecare cu câte 46% din părțile sociale.

Vezi și: DOZA DE NORMALITATE cu Claudiu Alexandru Makkai: Scandalul imobiliar Parc Residence. Ce a făcut Jidveian cu banii

”Toată acestă schemă frauduloasă n-ar fi fost posibilă fără slăbiciunile majore din legislația românească, însă politicul care ar trebui să îndrepte aceste legi este puternic conectat la afacerea Nordis” mai scriu jurnaliștii Recorder.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate