Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Nou pachet legislativ pentru reducerea evaziunii fiscale și recuperarea prejudiciilor. Vezi declarațiile ministrului Chițoiu

Publicat

Ministerul Finanțelor pregătește un nou pachet legislativ pentru reducerea evaziunii fiscale și recuperarea prejudiciilor, a anunțat ministrul Daniel Chițoiu. De asemenea, mai există un proiect prin care se prevede ca Garda Financiară să treacă prin niște restructurări majore, iar în acest scop se vor investi aproximativ 200 de milioane de lei până la sfârșitul anului.

Ministrul Finantelor, Daniel Chițoiu, a declarat pentru realitatea.net că toate secțiunile care au atribuții în lupta antifraudă din Garda financiară, Supravegherea și controlul vamal, Direcția Antifraudă vor fi reunite într-un singur organism.

De asemenea, în maxim 2 săptămâni va veni cu un pachet de măsuri legislative de reducere a evaziunii fiscale și de îmbunătățire a colectării veniturilor. Acest pachet legislativ urmărește în principal modificarea legii evaziunii fiscale în sensul că se dorește recuperarea integrală a prejudiciilor din evaziune fiscală. „Dorim să majorăm limitele minime și maxime ale sancțiunilor contravenționale și penale”, a declarat Chițoiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax