Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Noul prefect de Alba, Dan Simedru, nemulţumit de absenţa unor şefi de instituţii deconcentrate de la prima şedinţă de Colegiu Prefectural

Publicat

Noul prefect de Alba, Dan Coriolan Simedru a convocat, marţi, prima şedinţă de Colegiu Prefectural din mandatul său. Obiectivul principal al prefectului, în cadrul întâlnirii, a fost de a-i cunoaşte „în mod direct” pe directorii instituţiilor deconcentrate din judeţ şi de a discuta chestiuni de ordin organizatoric. După „strigarea catalogului” directorilor, pe ordinea de zi a urmat punctul „Diverse”, în care prefectul a comunicat celor prezenţi un mesaj, al cărui conţinut nu îl putem comunica, întrucât presa a fost invitată să iasă din sală.

O parte dintre directorii de instituţii deconcentrate din Alba au lipsit de la şedinţă, din diverse motive, cu toate că aceasta a fost anunţată cu o zi înainte. Acest aspect l-a nemulţumit evident pe prefect, care i-a luat „în vizor” pe câţiva dintre aceştia: directorul Direcţiei Judeţene pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional Alba, Matei Drâmbărean, pe motiv că e plecat la Sibiu la o consfătuire pe tema monumentelor istorice; inspectorul general IŞJ Alba, Cornel Sandu l-a delegat pe adjunctul Marcel Stan să participe la şedinţă, iar directorul AJOFM Alba, Corneliu Engi a delegat-o pe directoarea adjunctă, Georgeta Bora.

Dan Coriolan Simedru l-a prezentat pe directorul Cancelariei Prefectului, Nicolae Sântimbrean, urmând să îşi compună întreaga echipă în următoarele zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax