Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Noul primar al municipiului Aiud, Dragoș Crișan Ionuț, validat de judecătorie. PSD înlocuiește PNL la conducerea orașului

Publicat

Noul primar al municipiului Aiud, Dragoș Crișan Ionuț a fost validat de Judecătoria Aiud. Mai exact, instanța de judecată a validat alegerea acestuia în funcția de primar, în urma alegerilor locale din vară. 

Crișan o va înlocui pe Oana Badea, care a avut mai multe mandate la conducerea orașului. Noul primar al Aiudului a câștigat mandatul după ce a candidat din partea PSD.

Acesta a fost la a doua candidatură pentru funcția de primar, după ce în 2020 a candidat din partea USR PLUS.

Alba24 l-a întrebat care sunt planurile pe care le are pentru oraș, solicitându-i să identifice trei obiective prioritare și modul în care dorește să le implementeze din funcția de primar.

CITEȘTE ȘI: Ce planuri are noul primar din Aiud, pentru oraș. Dragoș Crișan: Nu știm dacă preluăm un municipiu aflat pe marginea prăpastiei

Acesta a ales să ofere câteva elemente generale, cum ar fi transparentizarea administrației, deschiderea către investitori și ”condiții normale de trai pentru toți cetățenii Aiudului”.

Ce planuri are noul primar din Aiud, pentru oraș

Cu mare drag și cu cea mai mare deschidere vorbesc despre proiectele pe care eu și echipa mea le avem pentru Aiud, însă perioada de implementare a acestora ține foarte mult de ceea ce vom găsi când vom prelua conducerea municipiului.

Din păcate, actuala conducere a primăriei a fost foarte opacă în a prezenta situația reală a proiectelor și investițiilor, situația financiară sau cât de mult e afectată activitatea municipalității de gradul de îndatorare.

Chiar și pentru consilierii locali, multe dintre realitățile privind activitatea primăriei au fost ascunse sau omise să fie transparentizate.

Decizia pe scurt a Judecătoriei Aiud

”Validează alegerea domnului CRIȘAN DRAGOȘ-IONUȚ, în funcţia de primar al MUNICIPIULUI AIUD, judeţul Alba, la alegerile locale din data de 09.06.2024, candidat din partea Partidului Social Democrat, Prezenta încheiere se comunică de îndată prefectului şi secretarului general al unităţii administrativ-teritoriale, care are obligaţia aducerii la cunoştinţă publică prin afişarea acesteia la sediul unităţii administrativ-teritoriale, în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare. Cu drept de a formula apel pentru cei interesaţi, în termen de 2 zile de la aducerea la cunoştinţă publică. Cererea de apel se depune la Judecătoria Aiud. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi, 14 octombrie 2024”, se arată în motivarea pe scurt a Judecătoriei Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate