Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Nu prinde un loc eligibil la europarlamentare, dar se „antrenează” pentru 2016. Clement Negruţ vrea fotoliul de la Primăria Alba Iulia sau CJ Alba

Publicat

Chiar dacă nu prinde un loc eleigibil la europarlamentare, preşedintele PMP Alba, Clement Negruţ se „antrenează” pentru alegerile din 2016, când va candida ori pentru scaunul de edil al municipiului ori pentru cel de preşedinte al Consiliului Judeţean Alba. În cadrul conferinţei de presă de la sediul partidului, deputatul a spus că din judeţ au fost trimise două nominalizări, respectiv candidatura sa şi a colegului său de la Blaj, preşedintele organizaţiei din zonă, Marius Marcu. Până în data de 20 martie, Negruţ trebuie să strângă 5.700 de semnături pentru listele la europarlamentare.

Pentru alegerile din luna mai, Partidul Mişcarea Populară Alba l-a propus pe Clement Negruţ şi Marius Marcu. „Noi am trimis două nominalizări de la organizaţia din Alba. Analiza se va face la nivel naţional. Nu ţin neapărat, şi nici domnul Marcu, să fim pe lista de europarlamentare. Categoric, din start vă spun, ca preşedinte al organizaţiei, nu o să avem un loc eligibil. Noi nu avem o evaluare din punct de vedere al unui scor electoral, nu am participat în nicio competiţie electorală, de aceea organizaţia din Alba nu poate pretinde în momentul de faţă să aibă un om pe un loc eligibil”, a declarat Clement Negruţ.

În ceea ce priveşte alegerile din 2016, deputatul a spus că „va intra într-una din aceste bătălii”, respectiv pentru fotoliul de primar al municipiului Alba Iulia sau preşedinte al Consiliului Judeţean Alba.

Pe un loc eligibil la europarlamentare, Clement Negruţ îi vede pe Cristian Preda, Daniel Funeriu, Teodor Baconschi sau Theodor Paleologu. Deputatul aşteaptă ca, până în 20 martie, 10% din voturi pentru alegerile din luna mai să vină din partea colegilor din PMP Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax